3 سال قبل (دو شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹)

قارچ با کرم

مواد لازم:
قارچ=۵۰۰ گرم
لیمو ترش=۲ عدد
روغن زیتون یا کره=به میزان لازم
خامه=۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ=۲ عدد
نمک و فلفل=به میزان لازم
پنیر پیتزا=۲۰۰ گرم 

طرزتهیه
قارچ‌ها را شسته و بعد از خرد کردن خشک کنید و آبلیمو به آن‌ها اضافه کنید تا سیاه نشوند سپس قارچ‌ها را در کره یا روغن زیتون سرخ کنید. خامه؛ زرده تخم مرغ؛ نمک و فلفل را در کاسه ایی باهم مخلوط کرده خوب هم بزنید.
کف ظرف پیرکس را کمی چرب کرده و با قارچ‌های سرخ شده بپوشانید؛ سپس با مخلوط خامه و زرده‌های تخم مرغ روی قارچ‌ها را نیز بپوشانید و در آخر پنیر پیتزای رنده شده را نیز روی مواد بپاشید و ظرف را در فر با درجه حرارت ۲۴۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنیر‌های روی ظرف طلایی شوند.



                                                                                                                                                                      02122251313

                                                                                                                                         

logo-samandehi

Privacy Policy Term and Conditions
Copyright © 2020 13 Group ( Fartak Co. ) - All Rights Reserved