3 سال قبل (دو شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹)

املت گوجه فرنگی و تن

مواد لازم:
پیاز رنده شده نرم=۱ عدد بزرگ
تخم مرغ زده شده=۵ عدد
روغن مایع=۲ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی رنده شده نرم=۲ عدد
جعفری ریز شده=۴/۱ لیوان
تن ماهی بدون روغن=۱ قوطی ریز شده
نمک=۱ قاشق چایخوری
ادویه مخلوط=کمی
فلفل قرمز=کمی
آرد=۲ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر=۱ قاشق مرباخوری
سیر کوبیده شده=۱ عدد

طرزتهیه 
۱. گوجه فرنگی+پیاز+جعفری را با هم مخلوط کرده، نمک و ادویه و سیر را به آن اضافه کرده با دست هم می‌زنیم.
۲. تخم مرغ زده شده و روغن نباتی را به مواد اضافه کرده و با همزن دستی هم می‌زنیم.

۳. تن ماهی را به مواد اضافه کرده، خوب هم می‌زنیم.
۴. در اخر آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و مواد را هم می‌زنیم.
۵. سینی مخصوص فر را با یک قاشق غذاخوری کره چرب کرده و مواد را داخل سینی ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد در فر می‌گذاریم تا زمانی که سطح املت طلایی رنگ شود.



                                                                                                                                                                      02122251313

                                                                                                                                         

logo-samandehi

Privacy Policy Term and Conditions
Copyright © 2020 13 Group ( Fartak Co. ) - All Rights Reserved