4 سال قبل (سه شنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹)

کاپوناتا سیسیلی

مواد لازم برای تهیه این غذا

– ۱ بادمجان بزرگ

– ۱ پیاز بزرگ خرد شده

– ۳ تا ۴ ساقه کرفس، خرد شده

– ۳ تا ۴ گوجه‌فرنگی (یا یک قوطی کوچک)

– ۱ قوطی کوچک هندوانه‌ی کوهی

– ۱/۴ فنجان زیتون سیاه خردشده

– ۲ قاشق غذاخوری شکر

– ۴ قاشق غذا خوری سرکه

– روغن زیتون برای سرخ کردن

– نمک کوشر / پودر فلفل تازه برای بهبود طعم و مزه‌ی غذا

دستور طرز تهیه غذا با بادمجان: کاپوناتا

– بادمجان را به صورت مکعب‌های کوچک خرد کنید و آن‌ها را در روغن داغ به مدت حدود ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که نرم و کمی قهوه‌ای شوند، سرخ کنید و سپس شعله را خاموش کنید.

– پیاز را در همان روغن سرخ کنید؛ وقتی پیاز قهوه‌ای طلایی شد، کرفس و گوجه‌فرنگی را اضافه کنید.

– اجازه بدهید مواد روی حرارت متوسط به مدت ۱۵ دقیقه بپزند.

– هندوانه‌ی کوهی و زیتون را اضافه کنید.

– بادمجان را به این مخلوط اضافه کنید.

– در یک کاسه‌ی مخصوص مایکروویو، شکر را به سرکه، نمک و فلفل اضافه کنید.

– به مدت ۳۰ ثانیه آن‌ها را در مایکروویو رارت بدهید، و این ترکیب گرم را به بادمجان اضافه کنید.

– درب تابه را بگذارید و به مدت تقریبا ۲۰ دقیقه روی شعله‌ی متوسط آن‌ را حرارت بدهید و هر از گاهی آن را هم بزنید



                                                                                                                                                                      02122251313

                                                                                                                                         

logo-samandehi

Privacy Policy Term and Conditions
Copyright © 2020 13 Group ( Fartak Co. ) - All Rights Reserved