– ۱ بادمجان بزرگ
– ۱ پیاز بزرگ خرد شده
– ۳ تا ۴ ساقه کرفس، خرد شده
– ۳ تا ۴ گوجهفرنگی (یا یک قوطی کوچک)
– ۱ قوطی کوچک هندوانهی کوهی
– ۱/۴ فنجان زیتون سیاه خردشده
– ۲ قاشق غذاخوری شکر
– ۴ قاشق غذا خوری سرکه
– روغن زیتون برای سرخ کردن
– نمک کوشر / پودر فلفل تازه برای بهبود طعم و مزهی غذا
– بادمجان را به صورت مکعبهای کوچک خرد کنید و آنها را در روغن داغ به مدت حدود ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که نرم و کمی قهوهای شوند، سرخ کنید و سپس شعله را خاموش کنید.
– پیاز را در همان روغن سرخ کنید؛ وقتی پیاز قهوهای طلایی شد، کرفس و گوجهفرنگی را اضافه کنید.
– اجازه بدهید مواد روی حرارت متوسط به مدت ۱۵ دقیقه بپزند.
– هندوانهی کوهی و زیتون را اضافه کنید.
– بادمجان را به این مخلوط اضافه کنید.
– در یک کاسهی مخصوص مایکروویو، شکر را به سرکه، نمک و فلفل اضافه کنید.
– به مدت ۳۰ ثانیه آنها را در مایکروویو رارت بدهید، و این ترکیب گرم را به بادمجان اضافه کنید.
– درب تابه را بگذارید و به مدت تقریبا ۲۰ دقیقه روی شعلهی متوسط آن را حرارت بدهید و هر از گاهی آن را هم بزنید