4 سال قبل (سه شنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹)

کیک بادمجان و سیب زمینی

مواد لازم برای تهیه این غذا

نیم کیلو گوشت چرخ کرده

۱ عدد پیاز

۱ قاشق سس تند

۱ قاشق رب گوجه فرنگی

۲ قاشق کره

۱ فنجان شیر

۲ عدد گوجه فرنگی

۱ عدد فلفل سبز

۴ عدد کدو

۴ عدد بادمجان متوسط

۴ عدد سیب زمینی کوچک

۲ فنجان سس سفید بشامل

نمک و فلفل و روغن زیتون به میزان دلخواه

دستور طرز تهیه غذا با بادمجان: کیک بادمجان و سیب زمینی

ایتدا پیاز را خرد کرده و با گوشت چرخ کردیم حسابی تفت می دهیم.

سپس رب و فلفل سیاه را اضافه میکنیم و با هم سرخ میکنیم.

پس از آن گوجه فرنگی، فلفل سبز و نمک را اضفاه میکنیم و با کمی آب گرم میگذاریم بپزند و نرم شوند.

بادمجانها و کدوها را پوست گرفته و به صورت برش های طولی سرخ میکنیم .

کدو و بادمجان سرخ شده را در دیواره ها و کف ظرف(قالب کیک کمربندی) می چینیم.

سپس سیب زمینی پخته شده و رنده شده را با کره و شیر مخلوط میکنیم و در قالب میریزیم و از ماده گوشتی هم وسطش میگذاریم.

یک لایه دیگر از سیب زمینی را اضافه کرده و سس بشامل و سپس پنیر پیتزای رنده شده را اضافه میکنیم.

ظرف را در فر با دمای ۱۸۰ درجه میگذاریم تا سس و پنیر پیتزا طلایی رنگ شود و سپس سرو میکنیم



                                                                                                                                                                      02122251313

                                                                                                                                         

logo-samandehi

Privacy Policy Term and Conditions
Copyright © 2020 13 Group ( Fartak Co. ) - All Rights Reserved