نیم کیلو گوشت چرخ کرده
۱ عدد پیاز
۱ قاشق سس تند
۱ قاشق رب گوجه فرنگی
۲ قاشق کره
۱ فنجان شیر
۲ عدد گوجه فرنگی
۱ عدد فلفل سبز
۴ عدد کدو
۴ عدد بادمجان متوسط
۴ عدد سیب زمینی کوچک
۲ فنجان سس سفید بشامل
نمک و فلفل و روغن زیتون به میزان دلخواه
ایتدا پیاز را خرد کرده و با گوشت چرخ کردیم حسابی تفت می دهیم.
سپس رب و فلفل سیاه را اضافه میکنیم و با هم سرخ میکنیم.
پس از آن گوجه فرنگی، فلفل سبز و نمک را اضفاه میکنیم و با کمی آب گرم میگذاریم بپزند و نرم شوند.
بادمجانها و کدوها را پوست گرفته و به صورت برش های طولی سرخ میکنیم .
کدو و بادمجان سرخ شده را در دیواره ها و کف ظرف(قالب کیک کمربندی) می چینیم.
سپس سیب زمینی پخته شده و رنده شده را با کره و شیر مخلوط میکنیم و در قالب میریزیم و از ماده گوشتی هم وسطش میگذاریم.
یک لایه دیگر از سیب زمینی را اضافه کرده و سس بشامل و سپس پنیر پیتزای رنده شده را اضافه میکنیم.
ظرف را در فر با دمای ۱۸۰ درجه میگذاریم تا سس و پنیر پیتزا طلایی رنگ شود و سپس سرو میکنیم