4 سال قبل (سه شنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹)

موساکای گوشت و بادمجان

مواد لازم برای تهیه این غذا

-۳۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده

-چهار عدد بادمجان

-نصف پیمانه فلفل دلمه‌ای نگینی خرد شده

-دو پیمانه قارچ اسلایس و بخارپز شده

-یک پیمانه فیله گوجه‌فرنگی

-دو عدد تخم‌مرغ

-سه قاشق غذاخوری شیر

-نصف پیمانه پیازچه ساطوری شده

-نصف پیمانه جعفری ساطـوری شده

-دو قاشق سـوپخـوری پیاز داغ

-یک پیمانه سس سفید

-یک پیمـانه پنـیر موزارلا

-نصف قاشق چایخوری پودر آویشن و دارچین

-نصف قاشق چایخوری پودر سیر

-نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

-یک قاشق چایخوری زردچوبه

-نمک و روغن به میزان لازم

دستور طرز تهیه غذا با بادمجان: موساکای گوشت و بادمجان

بادمجان ها را به صورت ورقه ای برش زده و سرخ میکنیم.

گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز داغ و کمی روغن تفت میدهیم.

سپس قارچ، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، پیازچه، جعفری، نمک و ادویه ها را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه میدهیم.

در انتها سس سفید را اضافه میکنیم.

در مرحله بعد در یک ماهیتابه دیگر یک لایه بادمجان سرخ شده را کنار هم میچینیم و کمی پنیر موزارلا را روی آن میپاشیم.

تمام مواد گوشتی را روی بادمجان ها پخش کرده و مابقی پنیر را روی آن میریزیم، یک لایه بادمجان دیگر روی آن قرار داده و روی حرارت میگذاریم.

تخم مرغها، شیر، کمی نمک و فلفل سیاه را روی موسکا می پاشیم و در تابه را بسته تا روی حرارت بپزد.



                                                                                                                                                                      02122251313

                                                                                                                                         

logo-samandehi

Privacy Policy Term and Conditions
Copyright © 2020 13 Group ( Fartak Co. ) - All Rights Reserved