– ۲ عدد بادمجان
– یک عدد تخممرغ
– پونهی کوهی
– نمک
– فلفل چیلی به صورت پوسته پوسته، ۱ قاشق چایخوری
– آرد برنج ۴ قاشق غذاخوری
– آرد سوخاری ۴ قاشق غذاخوری
– ابتدا بادمجان را به صورت نوارهای هم سایز انگشت برش بزنید و آن را در آب بگذارید.
– یک کاسه بردارید و تخممرغ، مقداری اورگانو، نمک و فلفل چیلی را اضافه کنید.
– سپس آرد برنج و نمک را به مواد بالا اضافه کنید.
– بادمجانهای برش خورده را در آرد برنج بغلطانید و بعد آنها را در مخلوط تخممرغ فرو کنید.
– دوباره بادمجانها را در آرد برنج بغلطانید و در مخلوط تخممرغ فرو کنید.
– سپس بادمجانها را به آرد سوخاری آغشته کنید و در نهایت آنها را در روغن سرخ کنید.
– این غذا خیلی ساده است و آماده کردن آن زمان زیادی نیاز ندارد.
– این غذا را با سس گوجهفرنگی سرو کنید. نوش جان!