نوع دیگری از غذا با فلفل دلمه ای

طرز تهیه

گوشت سرخ شده با فلفل دلمه


زمان تهیه ۲۰ دقیقه

زمان پخت ۴۰دقیقه

۱

توجه داشته باشید یکی از فلفل دلمه‎ای‎ها قرمز و دیگری سبز باشد تا جلوه زیباتری به غذا دهد، فلفل دلمه‎ای را به شکل باریکه‎های نواری نیم سانتی برش دهید

۲

پیاز را به صورت باریک و حلقه ‎ای برش دهید. سیرها را ریز خرد کنید

۳

گوشت راسته گوسفند را پاک کنید (از فیله گاو هم می ‎توانید استفاده کنید).

۴

گوشت را به نمک و فلفل آغشته کرده، سیر را بر روی سطح گوشت ‎ بمالید

۵

ورقه گوشت را بین دو ورقه پلاستیکی قرار دهید. با کمک گوشتکوب، گوشت ‎ها را بکوبید تا ضخامت آنها به نیم سانتی‎متر برسد.

۶

اجازه دهید تا حدود ۱۰ دقیقه بر روی سیر بماند تا طعم آن را جذب خود کند. سپس گوشت را به شکل نوارهای ۱.۵ سانتیمتری برش دهید

۷

در همین حال ۲ قاشق سوپ ‎خوری روغن را در یک تابه بزرگ بر روی شعله متوسط گذاشته، حلقه‎های پیاز را به همراه فلفل دلمه‎ای اضافه کنید و همراه با تفت دادن حدود ۱ تا ۲ دقیقه سرخ کنید.

۸

گوجه‎ خردشده را اضافه کنید و یک دقیقه همراه پیاز و فلفل دلمه‌ای سرخ کنید. مخلوط تابه را در کاسه ‎ای جداگانه خالی کرده و گرم نگه دارید

۹

۲ قاشق سوپخوری دیگر روغن را در تابه بر روی شعله متوسط تا زیاد حرارت دهید تا اینکه روغن داغ شود (حواستان باشد دود روغن بلند نشود).

۱۰

نوارهای گوشت را اضافه کنید و بدون تکان دادن اجازه دهید سطح گوشت قهوه ‎ای رنگ شود اما هنگامی که حداقل یک طرف گوشت قهوه‎ای رنگ شد، شروع کنید به تفت دادن و برای کمتر از یک دقیقه گوشت را سرخ کنید (حالت نیمه پخته).

۱۱

سبزیجات و سس ورسترشایر را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه دیگر تفت دهید. سپس تابه را از روی شعله برداشته و کنار بگذارید

۱۲

می توانید این غذا را تنها سرو کنید (که در این‌صورت کربوهیدرات آن پایین خواهد بود) یا با برنج همراه با نمک و فلفل میل کنید.



                                                                                                                                                                      02122251313

                                                                                                                                         

logo-samandehi

Privacy Policy Term and Conditions
Copyright © 2020 13 Group ( Fartak Co. ) - All Rights Reserved