3 سال قبل (شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹)

تالیاتلی پنیردار با کلم بروکلی و ژامبون


مواد لازم:
کلم بروکلی=۱۱۵ گرم
ژامبون مرغ=۵۰ گرم
پنیر چدار=۵۰ گرم
شیر خشک آماده شده=۱ و ۴/۱ لیوان (۳۰۰ میلی لیتر)
تالیاتلی (نوعی پاستای پهن و نواری شکل) =۵۰ گرم
نمک=بمیزان لازم




طرزتهیه

کلم بروکلی را بشویید و آن را بصورت گلچه‌های کوچک درآورید. ساقه‌های آن‌ها را هم خرد کنید. سپس ژامبون را خرد کرده و پنیر چدار را نیز رنده کنید. شیر را در شیرجوش ریخته و آن را جوش بیاورید. سپس تالیاتلی‌ها را به آن اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه با در باز و به آرامی بجوشند. کلم بروکلی‌ها را به شیر اضافه کرده و آن‌ها را بمدت ۱۰ دقیقه بپزید تا کاملا نرم شوند.

ژامبون، پنیر چدار و نمک را به کلم بروکلی و تالیاتلی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پنیر کاملا آب شود. مخلوط را با درشتی و اندازه دلخواه کودکتان خرد کنید و یا در غذاساز بریزید و بعد کمی از آن را در کاسه سرو کنید. درجه حرارت غذا را امتحان کنید و در صورت نیاز و پیش از دادن آن به کودک، غذا را خنک کنید. بقیه غذا را در ظرف دربسته بریزید و هرچه سریعتر در یخچال بگذارید. سعی کنید این غذا را در کمتر از ۲۴ ساعت مصرف کنید
نکته: برای آنکه بتوان شیر خشک را بصورت مایع درآورد باید هر ۳ قاشق غذاخوری شیرخشک را با یک لیوان آب ولرم مخلوط کرد.



                                                                                                                                                                      02122251313

                                                                                                                                         

logo-samandehi

Privacy Policy Term and Conditions
Copyright © 2020 13 Group ( Fartak Co. ) - All Rights Reserved