3 سال قبل (شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹)

املت گوشت و تخم مرغ

مواد لازم برای تهیه املت گوشت و تخم مرغ


گوشت چرخ شده=۲۰۰ گرم
تخم مرغ زده شده=۵ عدد
نمک=۲/۱ قاشق مرباخوری
کره=۲ قاشق غذاخوری
روغن=۲ قاشق غذاخوری
فلفل و زردچوبه=کمی



طرزتهیه

۱-گوشت را درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم می‌گذاریم و به مدت ۵ دقیقه هم می‌زنیم تا آب آن کاملا برود.
۲-روغن و کره را به گوشت اضافه می‌کنیم.
۳-نمک و ادویه را به گوشت اضافه کرده و گوشت را تفت می‌دهیم.
۴. تخم مرغ‌های زده شده را به مخلوط اضافه کرده و با قاشق چوبی آن را هم می‌زنیم تا تخم مرغ‌ها خوب با گوشت مخلوط شوند و تا زمانی که تخم مرغ‌ها درست شوند به هم زدن ادامه می‌دهیم.
۵. مواد را در ظرفی ریخته و سرو می‌کنیم.




                                                                                                                                                                      02122251313

                                                                                                                                         

logo-samandehi

Privacy Policy Term and Conditions
Copyright © 2020 13 Group ( Fartak Co. ) - All Rights Reserved