این سالاد بسیار ساده است و شکل آن بیشتر شبیه ماست و خیاری است که ما تهیه می کنیم اما طعمی متفاوت دارد.
مواد لازم سالاد ریتا هندی
زیره سبز=۱/۲-۱ قاشق چایخوری گرم
ماست=۱ فنجان یا ۲۵۰
خیار درشت که ریز خرد شده=۱ عدد
نمک و فلفل= به میزان لازم
برگهای گشنیز تازه که ریز خرد شده=۱/۴ فنجان
۱-روی شعله ملایمی ماهیتابه کوچکی می گذاریم و زیره را برای مدت کمی در ماهیتابه برشته می کنیم ، تا حدی که کمی تغییر رنگ دهد . باید مواظب باشیم که زیره نسوزد
۲- بعد از اینکه زیره خنک شد به کمک ماشین آسیاب زیره را پودر می کنیم.
۳- در یک کاسه ماست را کمی هم می زنیم و خیار و زیره و نمک و فلفل و گشنیز را با ماست قاطی می کنیم و به همراه غذا میل می کنیم. اگر شما هم مزه زیره را دوست داشته باشین می توانید ریتا را امتحان کنید. مثلا به همراه کتلت میل کنید.