ارزش غذایی انجیر تازه و انجیر خشک متفاوت است. محتوای تغذیهای ۱۰۰ گرم انجیر تازه عبارت است از:
۷۴ کالری
۱۹ گرم کربوهیدرات
۰,۷ گرم پروتئین
۰,۳ گرم چربی
۳ گرم فیبر
۲۳۲ میلیگرم پتاسیم
۰,۱ میلیگرم منگنز
۴,۷ میکروگرم ویتامین کا
۰,۱ میلیگرم ویتامین ب۶
۱۷ میلیگرم منیزیم
۳۵ میلیگرم کلسیم
۰,۱ میلیگرم تیامین
۱۴۲ واحد ویتامین آ
۲ میلیگرم ویتامین سی
۱۴۲ واحد ویتامین آ
۲ میلیگرم ویتامین سی .